Блондинките на Radio FRESH! избраха любимите си мъже

“Шоуто на блондинките” по Radio Fresh! избра своите любимци сред мъжете.

На шумно парти в клуб “Магнито” наградите отидоха при: създателят на платформата “Уча.се”, Дарин Маджаров – Мистър “Да бъдеш на инат”; енигматичните братя Пламен и Иво Добреви, които бяха отличени в светската категория Мистър и Мистър “Звезден петък”; усмивката на българската сцена Вензи, грабнал наградата в категория Мистър “Позитив” и Рафи, номиниран в категория “Мистър Магнит”.

Петимата получиха уникален приз “Захарна блондинка”, изработен специално за тях от Сладкарска къща “Козница” и комплект селектирана, луксозна козметика от “Pick N Dazzle”.

Получавайки наградата си на сцената Рафи предизвика аплодисментите на публиката с признанието, че тази награда трябва всъщност да отиде в ръцете на водещата Калина, която е истинския магнит в залата.

“Нощта на блондинките” закри зашеметяващото изпълнение на Жана Бергендорф. Певицата представи за пръв път на живо новата си песен “Докрай” и получи шумни аплодисменти, както за изпълнението, така и за новата си прическа, която отново я прави част от клуба на русите момичета.