Блейк Лайвли: “Искам да имам много деца!”

Изглежда едно от най-красивите семейства в Холивуд скоро ще се увеличи драстично, ако това зависи от Блейк Лайвли. 

Актрисата, станала популярна с ролята си на Серина Ван Дер Уудсън в “Клюкарката” сключи брак с един от най-мечтаните мъже в шоу бизнеса на тайна церемония през 2012 г. Тя и Раян Рейнолдс се запознаха на снимките на “Зеленият фенер”, в който си партнираха. 
Блейк и Раян рядко афишират отношенията си публично, но изглежда напоследък актрисата няма проблем да говори за плановете си за семейство. 

Преди известно време тя се пошегува, че иска с Раян да си имат поне 30 бебета. Сега русата красавица споделя пред Marie Claire, че скоро трябва да започнат с опитите за бебе, тъй като тя все още иска да има много, много деца. 
Самата Блейк обожава деца и често се грижи за племенниците си. Актрисата идва от голямо семейство – тя има двама братя и две сестри, с които постоянно контактува. А колкото до Раян, тя споделя, че съпругът ѝ е най-добрият ѝ приятел. 

“Никога не сме се разделяли за повече от седмица. Не взимам важни решения, без да се посъветвам с него. Най-хубавата част от деня е, когато си изключим телефоните и просто седим и си говорим.”
Снимки: Profimedia 

Блейк Лайвли поддържа косата си перфектна с кокосово масло и солена вода
Джесика Алба и нейната формула за красота през лятото
Hot! Още от голите снимки на звездите