Блейк Лайвли и Раян Рейнолдс с второ дарение от 1 милион долара

Двойката отново подкрепи две големи благотворителни организации в Канада и САЩ.

В началото на пандемията миналата година Блейк и Раян бяха сред първите звездни двойки, които да се притекат на помощ на пострадалите от COVID-19 и техните близки. Тогава двамата избраха да подкрепят с по 500 хиляди долара две организации за предоставяне на храна и продукти от първа необходимост на нуждаещите се в САЩ и в Канада – Feeding America и Food Banks Canada.

Сега, точно 11 месеца по-късно, те повтарят жеста си и даряват същата сума на двете благотворителни организации.

“Щастливи сме, че можем да продължим да подкрепяме Feeding America и Food Banks Canada. Знаем, че трудностите, пред които много се изправиха през последната година, все още не са приключили и сме благодарни за възможността да подпомогнем хранителни банки в Канада и САЩ, които осигуряват храна на хората в нужда”, гласеше официалното изявление на двойката по повода.

Освен тези дарения през последната година те подкрепиха множество по-малки организации – в края на март те раздадоха по 100 хиляди долара на четири болници в Ню Йорк, а по-късно дариха по още над 200 хиляди за организации за подкрепа на жените в Канада, както и за подпомагане на бездомните в страната.