Блек Чайна и Роб Кардашиян се разделиха

Приказката за Блек Чайна и Роб Кардашиян свърши и двамата се разделиха.

Младата майка напуснала брата на сестрите Кардашиян и взела със себе си едномесечното им бебе. След драматичната им раздяла преди ден, двамата започнаха да се обвиняват в социалните мрежи и да си прехвърлят вината.

Аз приключих! В последната година единственото, което правих, е да помагам на Роб! Толкова тъжно и жалко колко ниско падна, за да прикрие личните си проблеми… Роб ме помоли да имаме Дрийм! Той ме стресираше през цялата ми бременност!!! Обвиняваше ме в измама, изсипваше такъв словесен товар върху мен ежедневно, той е абсолютно луд… а след това се извиняваше с подаръци”, разкри Чайна в Instagram.

Самият Роб обясни, че е “по-съкрушен от всякога”, след като неговата любима го е изоставила и е взела детето им. Той не скри тъгата си от раздялата им и обясни, че се е надявал да се ожени за Чайна, макар цялото му семейство да е било против нея.

Двойката има доста скандални отношения и дори дъщеря им Дрийм, която се появи на бял свят преди месец, не успя да поправи нещата. Двамата на няколко пъти бяха на крачка от раздялата и дори направиха риалити шоу, описващо сложните им отношения.