Блейк Лайвли и визията, която няма срок за годност

Блейк Лайвли избра тоалет, който всяка жена трябва да има в колекцията си, за разходка с Раян Рейнолдс.

Сред звездните визии по червените килими, които макар и много бляскави и красиви, обикновено са напълно непрактични, често забравяме за семплите формули, които известните личности носят в ежедневието си и които всеки от нас може да копира. Такива тоалети често виждаме в гардероба на Блейк Лайвли, а тази седмица тя ни зареди с още една идея за аутфит, който абсолютно никога не би излязъл от мода.

Черен изчистен пуловер в комбинация с mom jeans и класическия черен колан от Gucci, който фешънистите обичат вече много поредни сезони и години – в това се състоеше визията на Лайвли и красотата й беше именно в семплотата.

Всеки може да носи подобен аутфит, и то почти сигурно и без да се налага да закупи нов артикул за гардероба си. Просто изберете любимия тънък пуловер, чифт изчистен деним и колан и формулата е завършена.

До Блейк Раян Рейнолдс бе заложил на традиционния си неглиже стил, но вниманието ни привлякоха неговите маратонки. Техният модел е известен като Nike Blazer Mid Off-White All Hallow’s Eve – дело на Върджил Абло, който почина преди броени дни. 

Снимки: Profimedia

Fashion Gallery