Благой Георгиев се целува с любовницата си

Палавият Благой Георгиев може и да се кълне, че се е променил и “такива неща не прави”… но се оказва, че не е точно така.

Набожният играч, когото даже наричат Благо Джизъса, се оплете в нова скандална авантюра. Този път, бащата на две деца посегна на плеймейтката Биляна Евгениева, която се водеше сгодена за Христо Сираков.

Слуховете за прелюбодейците циркулират в медиите от около две седмици. Сега обаче новината е официална, защото папараците на Николета Лозанова са сгащили Благо и Биляна в крачка. В предаването “Поверително от NL” този уикенд ще бъдат излъчени кадрите, на които се вижда как двамата се целуват.

С това Благой нанася пореден удар върху достойнството на жена си Христина. Той вече я е напускал веднъж заради секс забежка. Докато Хриси беше бременна с първото им дете, футболистът хлътна по фолк певицата Лияна и двамата изживяха публично бурната си незаконна любов. През това време, бившата гимнастичка Христина беше принудена да роди първото си дете самотна и да отглежда бебето с помощта на родителите си.

Романсът между Благой и Лияна обаче приключи след няколко месеца, а скоро след това играчът на “Терек” припълзя обратно при жена си. Двамата дори си направиха второ дете, а на снимките си в социалните мрежи изглеждаха повече от щастливи.

Около неверника Благой обаче продължиха да циркулират слухове за забежки, и ето че този път се намериха доказателства, че отново е сгазил лука.

Очевидно след като бизнесменът Христо Сираков призна, че се е разделил с Биляна, Николета е пуснала своите хора да следват новата звездна двойка.

Междувременно видяхме, че Христина вече е изтрила от своя профил в Instagram всички свои общи снимки с футболиста. Оставила е само своите и тези, на които е с децата. Съвсем очевидно е, че за нея няма и грам съмнение, че бащата на двете хлапета отново е предал доверието й.

Фолк певицата Ваня гола, само по боя
Петра Немцова – изгарящо секси за GQ
Да преброим най-сполучливите силиконови бюстове в Холивуд!