Благо Георгиев: Биляна беше само забежка

Благой Георгиев за първи път проговори за аферата си с плеймейтката Биляна Евгениева.

Той призна, че това е било само забежка и не е имал сериозни намерения към не, като тактично премълча, че тя е била просто поредната бройка. Футболистът твърди, че не са се срещали повече от пет пъти. Благо разкри, че се познава с бившия годеник на Биляна – Христо Сираков и поясни, че не е искал да го уязви по някакъв начин.

Футболистът за първи път призна за чувствата си към бившата си любовница Лияна, заради която остави бременната с първото им дете Христина. Той разкри, че е изпитвал любов към нея. “Все пак бяхме заедно 7 месеца, нормално е да съм бил влюбен”, категоричен е футболистът в интервю за предаването “Папараци”. Той обаче не спомена за новата си изгора Куини-Алис, тъй като най-вероятно интервюто е било взето преди нейната поява в живота му.

Благой Георгиев призна, че грешките в брака му с Христина Витанова са повече негови и именно те са предизвикали желанието на гимнастичката да сложи край. Футболистът бе повече от откровен и заяви, че съжалява, че я е наранил и е сигурен, че с младостта и красотата си тя ще успее да си намери някой по-добър.

Най-горещите футболни съпруги
Българските звезди, които изневеряват