Black Eyed Peas за раздялата си с Фърги

Първото нещо, за което се сещаме, свързано с Black Eyed Peas, определено е Фърги. Емблематичният глас на групата от 2002 г. до 2017 г., когато тя избра да преустанови сътрудничеството си с останалите членове.

През 2020 г. Will.I.am, обясни на пресата, че Фърги вече не е член на Black Eyed Peas, като дори бе заменена от младата J. Rey Soul. Интервюиран от Billboard, певецът всъщност обясни, че вече бившата му колежка е решила да бъде майка на пълен работен ден и да се отдалечи от музиката.

Въпреки че раздялата често е придружена от негодувание и недоволство, изглежда, че отношенията между Фърги и настоящите членове на групата са спокойни и белязани от взаимно уважение.

„Опитваме се да поддържаме връзка. Чуваме се от време на време. Тя знае, че сме в студиото. Ние я обичаме и сега тя е фокусирана само върху това да бъде майка. Това е тежка работа, която ценим. Ние уважаваме желанието й, обичаме я и просто искаме да е добре“, каза още Will.I.am.

Apl.de.ap също не пропусна да сподели няколко мили думи за Фърги: „Тя е наша сестра. Така че дори и с тези малки прекъсвания, тя винаги ще бъде наша сестра. За съжаление нашите планове не отговарят на нейните цели. И както каза Уил, ние я подкрепяме на 100 процента.“

Фърги е майка на осемгодишния Аксел

Това не е първият път, в който тя се отдалечава от Black Eyed Peas. Припомняме ви, че през 2006 г., тя се посвети на соловата си кариера с албума „The Dutchess“.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Фърги проговори за края на брака си