Бившият на Селма Блеър я е нападнал в дома й

Бившият партньор на Селма, с когото тя е била във връзка в продължение на 7 години, я е атакувал в дома й в края на миналия месец.

Това разкрива Блеър в документи, подадени пред съда, за да получи ограничителна заповед срещу бившия си – Роналд Карлсън.

Според актрисата тя е била в дома си, когато Карлсън е дошъл да върне вещите на Селма след раздялата им. Точно тогава тя е приключила с терапията си за множествена склероза, което я накарала да се почувства слаба. Споделила на бившия си, че не се чувства добре, а реакцията му вместо подкрепяща била агресивна.

Цялата истина за болестта на актрисата Селма Блеър

Според Блеър Карлсън се разгневил и започнал да й крещи, наричайки я “безполезна” и добавяйки: “Не заслужавам това. Мога да намеря някой много по-добър от теб”.

Тогава той я нападнал, като скочил върху нея, докато тя лежала на дивана си и започнал да я души. Въпреки съпротивата на Селма и опита й да се защити за малко тя загубила съзнание, а в последствие Роналд я ударил по главата и тя паднала на пода.

Малко след това Карлсън си тръгнал и Блеър викнала полиция. По време на разпита тя отново загубила съзнание и е трябвало да бъде отведена в болница по спешност – разказват още документите, подадени в съда.

Бившият на актрисата е бил арестуван по-късно през деня. Селма споделя, че е била най-силно уплашена заради заплахите на Карлсън да я убие, след като тя знае за нерегистрирано огнестрелно оръжие в дома му.