Бившият приятел на Ариана Гранде почина от свръхдоза

Бившият приятел на Ариана Гранде – Мак Милър, е намерен мъртъв в дома си в Калифорния.

Официална информация за причините за смъртта му все още няма, но TMZ съобщава, че по всяка вероятност той е издъхнал след свръхдоза наркотици.

“Малкълм Маккормик, познат и обожаван от феновете като Мак Милър, загина трагично на 26-годишна възраст. Той беше светъл лъч в света за семейството, приятелите и почитателите му. Благодарим ви за молитвите”, се казва в съобщение от името на семейството му.

Долорес от The Cranberries се е удавила във ваната

Милър дълги години се бори със зависимостите си, но отново е посегнал към опиатите след раздялата си с Ариана Гранде миналата година. Наскоро рапърът разби колата си в стълб, а по-късно бе преследван от полицията, която го залови в дома му. Тогава стана ясно, че отново е бил под влиянието на наркотици.

Ариана също потвърди за проблемите му. След раздялата им, тя разкри, че зависимостта му е била основна причина да скъсат след 2-годишна връзка.

Феновете му я обвининиха за проблемите му. “Аз не съм му бавачка, нито майка и никоя жена не трябва да си мисли, че ще бъде такава на мъжа си. Грижила съм се за него и съм го подкрепяла да стои чист, молих се за това години наред,” заяви по-късно изпълнителката.

Изненада! Ариана Гранде се сгоди

Рапърът стана популярен през 2011 г., когато дебютният му албум Blue Slide Park оглави класацията Billboard 200. По-късно той участва в риалити-сериал на MTV, посветен на живота му в Лос Анджелис, където се мести след началото на професионалната си кариера.

Последният му албум Swimming беше издаден преди няколко седмици, като се очакваше Милър да започне турне.