Бившият на Клои Кардашиян призна трето дете за свое след изневярата. Как реагира тя и още за скандала

Вчера Тристан Томпсън разкри, че тест за бащинство е потвърдил, че има още едно дете, заченато по време на връзката му с Клои.

Поредната драма тече в семейство Кардашиян в момента. Вчера Тристан Томпсън, бившият на Клои и бащата на детето й, Тру, потвърди, че след серия от изневери през 2021 година той има дете. Разкритието идва, след като майката на бебето, Марали Николс, съди спортиста и поиска от него издръжка.

Въпреки че той първоначално избра да отрече, в последствие разкри, че е имал сексуална връзка с нея. Томпсън твърди, че само една дата е възможна за зачеването на детето и тя е денят на миналогодишния му рожден ден, когато още бе във връзка с Клои Кардашиян. Николс обаче твърди, че това се е случило месец по-късно – доказателство, че изневярата му е била не само еднократно събитие.

“Днес тест за бащинство разкри, че съм станал баща на дете с Марали Николс. Поемам пълна отговорност за действията си. Сега, когато бащинството е потвърдено, съм развълнуван да отгледам сина си”, написа той в изявление, публикувано в социалните мрежи, с което се извини за грешките си и публично потърси прошка от Клои.

“Клои, не заслужаваш това. Не заслужаваш болката и унижението, което ти причиних. Не заслужаваш начина, по който се държах с теб през годините. Действията ми със сигурност не съвпадат с начина, по който гледам на теб. Изпитвам силно уважение и любов към теб, независимо какво мислиш ти сега”, допълни изявлението си Тристан.

Ден преди разпространяването на публикацията той бе сниман със стотина рози, които източници потвърдиха, че баскетболистът е купил за дъщеря си.

Към момента Клои избира да не коментира скандала. “Опитва се да остане позитивна и да се грижи за себе си, но най-голям приоритет е Тру”, споделя източник пред TMZ. “Няма абсолютно никакъв шанс да се съберат – двамата само ще продължат да се грижат за детето си.”

Друг източник допълва, че в момента Кардашиян е решила да се фокусира върху себе си и не може да си представи да се среща с някого. Въпреки това тя вече е успяла да продължи напред, след като първите слухове за изневярата му се появиха още миналата година.

Точно те бяха и причината за раздялата на двойката през юни. Това обаче бе нито първата раздяла, нито първата изневяра на Тристан. Още през 2018 година, когато реалити звездата е била бременна с детето си от него, се появиха слухове, че той й е изневерил с множество жени. След това през 2019 година скандалът бе още по-голям, когато стана ясно, че този път Томпсън е кръшнал с близката приятелка на Кайли Дженър и на цялото семейство, Джордин Уудс. Още по темата: Неверният мъж на Клои Кардашиян с пореден скандал