Бившият на Деми Ловато я посети в болницата

Връзката на Деми Ловато и Уилмър Валдерама изглеждаше насломима, но двамата изненадващо обявиха края й през лятото на 2016 г.

Изглежда двамата продължават да поддържат перфектни отношения, тъй като именно Уилмър е бил първият човек, който е посетил певицата в болницата след като тя бе приета заради предозиране с хероин.

Деми Ловато в болница след свръхдоза хероин

От болничното заведение в Лос Анджелис разкриват, че актьорът вчера е прекарал близо два часа до леглото на Ловато. Той изглеждал тъжен и с много сериозно изражение на влизане и излизане от стаята.

25-годишната певица бе открита в безсъзнание в дома й, след като няколко дни е празнувала с приятели и запознати разкриват, че е взимала метаамфетамини. Нейн приятел пък признава, че е знаел, че тя била “в опасната зона”. Преди дни той я видял и разбрал, че била в беда.

Деми Ловато и Уилмър Валдерама се разделиха

Преди няколко седмици пък тя имала проблеми с ментора си за отказване от наркотиците и го обвинила, че той я е предал, след което го уволнила.

Изглежда обаче, Деми добре се прикривала пред голяма част от близките си, тъй като мнозина били изненадани от факта, че се върнала отново към дрогата.