Бившата приятелка на Крис Браун му роди дете

Рапърът Крис Браун и бившата му приятелка Амика Харис станаха родители.

Нито един от двамата не е направил официално съобщение, но за феновете не беше проблем да разшифроват постовете им в Инстаграм.

В сряда Амика е публикувала статуса: “Влюбих се в теб в мига, в който те видях за пръв път”. Крис пък пусна своя снимка със суичър, на който пише “Born” (“Роди се”). Той също така се обръща към Амика в коментарите си с “BM”, явно съкращение на “baby mama”.

Още един издайник – тази снимка, към която Крис Браун написа просто датата 20 ноември. От развълнуваното изражение на лицето му почитателите на Крис категорично заключиха, че кадърът е направен в болницата, където той вижда за пръв път новороденото:

Крис Браун вече има едно дете, момиченце на име Роялти на 6 години. С майката на момиченцето – модела Ниа Гузман – бяха в напрегнати отношения и се наложи Крис да води дело в съда, за да се пребори за съвместно попечителство и да може редовно да взема детето при себе си.

С Амика пък имаха бурна връзка от 2015-та година, като ту се разделяха, ту се събираха отново. Преди да стане негово гадже, красавицата с индианска кръв доста време си е падала по аренби звездата. Тя дори е оставяла коментари на бившата му Каруче Тран.

Popular