Бионсе публикува кадри зад кулисите на наградите Грами 2023

Бионсе не позволи излъчването на наградите Грами да предложи единствен поглед на нейната историческа нощ. Нощ, в която се превърна в най-награждавания артист на всички времена. Мегазвездата публикува видео в Instagram, показващо ни нейни собствени кадри от вечерта.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Beyoncé (@beyonce)

Публикацията на певицата ни предоставя бляскав поглед към един от най-емблематичните моменти в нейната кариера и в историята на наградите Грами.

„Всички ние спечелихме тези награди!“, написа тя, под снимка, на която позира с трофеите. „На моя „кошер“, много ви благодаря за цялата любов и лоялност! Голямо благодаря за победите с „Break my soul“ и „Cuff It“!!!… Страхотно е да бъда отличена за вокалното си изпълнение. Благодаря на всички талантливи вокалисти, за красивите интерпретации в TikTok! Чувствам се много благодарна и изпълнена с радост! “

Чувствената реч на Бионсе във вечерта на наградите

„Опитвам се да не бъда прекалено емоционална. Просто се опитвам да почувствам тази нощ. Искам да благодаря на Бог, че ме пази. Благодаря на Бога. Бих искала да благодаря на моя чичо Джони, който не е тук, но е с мен духом. Бих искала да благодаря на родителите си, баща ми, майка ми, че ме обичаха и ме тласкаха към успеха. Бих искала да благодаря и на моя красив съпруг, на моите прекрасни три деца, които са вкъщи и гледат. Бих искала да благодаря на общността за цялата любов, за това, че сте измислили този жанр. Бог да Ви благослови. Благодаря много на наградите Грами. Благодаря Ви!“, сподели в емоционалното си обръщение Бионсе.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бионсе обявява Renaissance World Tour