Бионсе представи новата си колекция

Бионсе представи новата си колекция спортни дрехи Ivy Park за есен/зима 2016.

От екипа на звездата обявиха, че моделите в новата й колекция се опитват да “обединят модния дизайн с техническите иновации”. Затова и Бей е заложила на нестандартните асиметрични форми, неопрена и неутралните тонове. Моделите могат да се закупят от всеки, тъй като се предлагат онлайн.

За да промотира спортната линия, изпълнителката пусна видео, в което се появява тя, нейният съпруг Джей-Зи и дъщеря им Блу Айви. В него се вижда как тя тренира, огъвайки се във всякакви пози.

“Ежедневно уча тялото си да постигне още малко. Знам, че то може да бъде още по-пластично без да се счупи. Знам на какво е способно. Виждала съм го да върши чудеса”, казва Бионсе в клипа.

Това е второ поред модно предложение от страна на поп дивата. През май тя изненада всички, пускайки на пазара първата си колекция спортни дрехи, носеща името Ivy Park – вдъхновено от дъщеря й Блу Айви. Макар досега певицата да е участвала в различни модни колаборации, изпълнителката навлезе ударно в индустрията със своя собствена марка – достъпна в над 50 държави в целия свят.

“Една от главните ми цели с Ivy Park е да разчупя стереотипите, касаещи дрехите за спорт и да вдъхновя жените, които разбират, че красотата е нещо повече от външен вид”, заявява Бионсе. “Красотата всъщност е здравето на нашите умове, сърца и тела. Знам, че когато се чувствам физически силна, аз съм силна и психически, и исках да създам марка, която да кара жените да се чувстват по същия начин”.