Бионсе подражава на Салма Хайек

Само преди два дни видяхме Салма Хайек да се хвали с рождения си ден един ден по-рано и вчера същото направи и Бионсе.

И двете са преуспяващи звезди и са надарени с талант, и двете изглеждат в пъти по-млади от цифрата на тортите им, и двете избраха да отпразнуват по-рано рождените си дни – всичко това обедини Салма и Бионсе навръх рождените им дни. Това и предизвикателните тоалети, с които отпразнуваха повода, но всяка от тях го направи в своя стил.

Вижте как посрещна рождения си ден Салма Хайек тук: Салма Хайек е момиче за милион долара на 53

Бионсе се спря на къси сатенени панталонки в тъмнозелено, винтидж риза Jean Paul Gaultier, заедно с много стилни аксесоари. Това беше тоалетът, с който певицата отпразнува 38-годишнината си.

Разликата при нея е, че празненството й беше изненада. Зад кулисите я посрещна Джей Зи с една от любимите й торти, а група хора й изпяха песен за рождения ден.

Тази година отново беше успешна за Бионсе. След две години приготовления най-сетне видяхме живата адаптация на филма “Цар Лъв”, където озвучава Нала и покрай този проект, тя създаде две нови песни – адаптация на хита на Елтън Джон “Can You Feel The Love Tonight” и собствената й песен “Spirit”, където за първи път видяхме дъщеря й във видео.

Меган Маркъл се запозна с Бионсе

Преди това бе създаден документалния филм за нея и изпълнението й на Coachella през 2018, малко след раждането на близнаците.

Като изключим тези проекти, Бионсе не е създавала собствен албум от 2017, когато разби рекордите с “Lemonade”. Единствено е работила в колаборация със съпруга си върху албума “Everything Is Love”.

Блу Айви носи Valentino в клип на Бионсе