Бионсе, Кристина Агилера и Алиша Кийс пяха в памет на Коби Браянт

Музикалните изпълнения на Бионсе, Кристина Агилера и Алиша Кийс бяха част от мемориала, организиран в памет на Коби Браянт и дъщеря му Джиджи.

Събитието събра хиляди в Staples Center в Лос Анджелис, включително и много известни личности.

Мемориалът мина под надслов “Празник на живота”, тъй като желанието на семейството на Коби бе да почетат неговите успехи приживе и любовта, която е раздал. В негова памет, Бионсе изпълни “XO” и “Halo”, като за първата каза, че била една от любимите песни на Коби.

На сцената излязоха още талантливите Алиша Кийс и Кристина Агилера, а в публиката бяха Дженифър Лопес и Алекс Родригес, Ким и Клои Кардашиян, Снууп Дог, Джими Кимъл и още много известни личности, приятели и фенове.

Най-емоционалната част беше речта на Ванеса Браянт, съпругата на Коби и майка на дъщерите му. Двамата са заедно, откакто Ванеса е на 17 години.

В обръщението си към присъстващите Ванеса разказа за дългогодишната си и силно романтична любов с Коби. Тя сподели, че веднъж получила като подарък от него същата синя рокля, каквато носи Рейчъл Макадамс в “Тетрадката”.

“Коби искаше да подновим брачните си клетви. Той се надяваше да остареем заедно”.

“Малко преди смъртта си, Коби ми изпрати съобщение, в което казваше, че иска да прекараме няколко дни само двамата, защото преди всичко аз съм най-добрият му приятел. Така и не успяхме да го направим”.

“Коби ме обичаше повече, отколкото бих могла да изразя с думи. Аз бях огъня, а той беше леда, ние се балансирахме един друг. Той беше истински романтичният в нашата връзка”, разказа през сълзи Ванеса.

Баскетболната легенда Коби Браянт загина с дъщеря си в катастрофа с хеликоптер

Hero SliderPopular