Бионсе и Destiny’s Child отново заедно

Премиерата на книгата на Кели Роуланд “Whoa, baby!” събра на едно място певицата и бившите й колежки от групата Destiny’s Child Мишел Уилямс и Бионсе. 

Книгата е посветена на майчинството и по-точно на “майките, на които им идва в повече, изплашени са и се чудят какво по дяволите се е случило.”

Самата Роуланд преди две години се сдоби с момченце на име Титан, докато Бионсе в момента чака близнаци от съпруга си Джей Зи. Двете позираха в компанията на Мишел, а по-късно споделиха кадъра в социалната мрежа Instagram. В допълнение към него Би публикува и няколко снимки на тоалета си за събитието – къса рокля с широки ръкави в цвят пудрено розово, съчетана с високи бежови ботуши.

Наскоро Роуланд сподели пред VOGUE Australia, че макар всяка от трите дами да поела по своя път след Destiny’s Child, те са останали много близки и непрекъснато се чуват по телефона. “Постоянно си говорим, всяка седмица. Те наистина са ми като сестри. Говоря с тях, искам съвети, звъня им, когато имам нужда от тях и когато нямам. Обаждам им се, когато искам да се видим по женски. Търся ги за всичко,” обяснява Кели.

“Бионсе е невероятна жена, от която съм научила толкова много. От нея и Мишел, също и от Соланж. Заобиколена съм от невероятни жени, които се възползват от възможностите, които са им дадени и правят най-доброто. Благословена съм,” завършва тя.