Били Айлиш споделя новата си песен – “най-любимото си творение до сега”

Днес феновете на Били ги очаква изненада – нова музика от втория студиен албум на певицата.

“Това е най-любимото ми творение и съм едновременно развълнувана, нервна и нетърпелива да го споделя с всички вас. Не мога да опиша чувството! Никога досега не съм изпитвала такава любов към друг проект. Надявам да усетите това, което и аз усетих”, разказва за новия си проект Били Айлиш, която днес ще сподели втората си песен от втория си пълнометражен албум.

Парчето “Happier Than Ever”, както ще се казва и албумът, очакваме по-късно днес, но вече Били подразни любопитството на последователите си с кратък тийзър от видеото и с първи снимки от албума.

Обложката показва Айлиш с новата й платинено руса прическа, с която счупи интернет преди седмица. Повлияна от променената си коса, тя позира в нежна фотосесия в стил 50-те.

“Happier Than Ever” е втората песен от 16-е трака в албума, която певицата споделя. Преди това “Therefore I am” стана моментален хит в мрежата.

Добрите новини не свършват до тук – вчера тя сподели, че можем да очакваме и трета песен “Your Power” днес. Пълният албум пък ще дебютира на 30 юли. 

През миналия месец Айлиш спечели Record of The Year на 63- тото издание на наградите Грами с песента “Everything I Wanted”, на същото постижение се радваше и през 2020г., когато получи отличие и за “Bad Guy”. Миналогодишните наградите Грами също бяха особено успешни за изпълнителката – тогава тя стана най-младият артист-победител във всички главни категории.

Албумът “Happier Than Ever” ще бъде наличен на физически носител в онлайн магазина MusicMall.bg.

Снимки: Анимато Мюзик/Universal Music Group