Били Айлиш с актьорски дебют в „The Swarm“

След като постигна успех като певица, превръщайки се в един от най-известните артисти в света, Били Айлиш е готова да завладее и малкия екран.

Изпълнителката на „Lovely“ и „Bad Guy“ направи своя дебют като актриса в епизод на „The Swarm“, новият трилър сериал на Доналд Глоувър, който се излъчва на Prime Video.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от BILLIE EILISH (@billieeilish)

Проектът със седем сезона изследва тъмната страна на славата, а в него взимат участие множество звезди от света на развлеченията, включително Клоуи Бейли, Дамсън Идрис, Парис Джаксън, Рики Томсън, както и Били Айлиш, която играе Ева, мистериозна и зловеща лидерка на култ.

Били Айлиш обяви новината за появата си в сериала в Instagram

Въпреки че преди това тя участва в дублаж на епизод от „Семейство Симсън“, както и в собствения си музикален документален филм „Billie Eilish: The World’s a Little Blurry “, ролята й в „The Swarm“ е първата, в която тя се превъплъщава в актриса.

Възможно ли е вратите на киното да се отворят за Били Айлиш, точно както се случи в миналото с други нейни колежки като Лейди Гага, Бионсе, Мадона и Дженифър Лопес? Предстои да видим.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Били Айлиш за решението да изтрие социалните си мрежи