Бионсе стана лице на H&M и шокира с новото си парче

Чуй новото парче на Бионсе и ни кажи какво ти е мнението!

Свикнали сме да възприемаме Бионсе като положителен модел заради красивите послания в песните й, но с текста на последното си парче Bow Down/I Been On звездата шокира феновете си. В нея тя се обръща към своите конкурентки с думите:

“Знам, че когато бяхте малки момичета/ Си мечтаехте да бъдете част от моя свят/Не го забравяйте/Уважавайте това/Поклонете се, кучки.”

Как реагираха феновете й

Някои жени са обидени, защото усещат анти-феминистки тон, което изглежда наистина странно за изпълнителката на “Независими жени” (Independent Women).

Един от феновете й изрази възмущението си в Twitter: “Как може да пееш на национално събитие като встъпването на президента в длъжност и после да пуснеш това отвратително, обидно парче? Аз съм истински шокиран.”

А DJ Скот Милс туитна чрез официалната си страница: “Тази песен на Бионсе някаква шега ли е?”

Някои от феновете продължават да я подкрепят и харесват това, че стилът й се е развил повече в посока urban.

Бионсе се похвали с наградите си от детска възраст

А в неделя вечерта Бионсе постна в Instagram тази снимка, на която тя е обградена от награди, за да покаже на съперничките си колко успяла е тя още от малка. Надписът на снимката гласи: “Поклони се!”

Най-новото признание за успеха на Бионсе – лице на H&M

От модния гигант обявиха днес новината, че певицата е лице на лятната им кампания и публикуваха тази сексапилна снимка на Бионсе на стената си във Facebook:

Чуй скандалното парче на Бионсе тук:

Виж още:
Нова любов за Брадли Купър?
Ексклузивни кадри: Явор Бахаров и Лидия Инджова
Джеси Джей се обръсна!
Шопинг: Цветни рокли с геометричен мотив
Класически или цветен и блестящ?