Бионсе: Ще обичам Джей Зи и след смъртта!

Бионсе пусна късометражен филм, в който разказва за себе си, за славата и за брака си.

Звездата остава вярна на навика си да не дава интервюта и да споделя живота си с феновете само чрез своите песни и видеа.
Филмът “Yours and Mine” излиза една година след визуалния албум, в който всяка от песните има заснето видео. Неизползвани кадри от клиповете са част от филма. В него за кратко се появяват също и Джей Зи, Блу Айви и сестрата на Бионсе Соланж. В черно бялата лента поп иконата казва: “Вие не знаете коя съм. Аз самата не знам коя съм. Аз съм много комплицирано същество.”

“Понякога ми се иска да бях анонимна и да можеш да изляза на улицата като обикновен човек”, разказва в късометражния филм Бионсе. “Сега, когато съм известна, понякога е много, много трудно да правя съвсем простички неща. Но майка ми ме е учила винаги да съм силна и никога да не бъда жертва. Никога да не се оправдавам и никога да не очаквам някой друг да ми осигури неща, които мога да си извоювам и сама.”
Относно имиджа си на феминистка, Бионсе казва: “Винаги съм се смятала за феминистка, макар че също така се страхуват от тази дума, защото хората влагат толкова много в нея. А е много просто – това е човек, който вярва в равенството на мъжете и жените. (…) Всъщност, смятам себе си по-скоро за хуманист.”

Певицата разкрива повече и за това какво е отношението й към брака. “Хората имат усещането, че когато се омъжваш, губиш нещо. А не е задължително да е така. Няма нищо по-вълнуващо от това да имаш свидетел на живота си. (…) Едно нещо знам със сигурност – любовта, която изпитвам към музиката, към съпруга ми и към детето ми е нещо, което ще продължи да съществува и след края на живота ми.”