Първи клип от интервюто на Меган и Хари с Опра: “Беше невероятно трудно и за двама ни, но поне имахме един друг”

Както каза Опра – нито една тема няма да бъде забранена и незасегната в това интервю.

“Meghan and Harry: A CBS Primetime Special”, както е кръстено интервюто на Меган и Хари за Опра, което се очаква да бъде остане в историята на кралското семейство, ще бъде излъчено в края на тази седмица, но първите видео откъси вече предлагат скандални разкрития.

Както виждаме в клипа, по време на разговора на Меган и Опра няма да има тема, която да остане незасегната – нещо, което не би се случило, ако херцозите все още бяха част от кралското семейство. В типичния откровен за нея стил Опра Уинфри пита дали херцогинята е била принудена да запази мълчанието си.

Когато принц Хари се присъединява към интервюто, той споделя, че най-големият му страх е бил историята да не приповтори. “Аз съм просто щастлив, че стоя тук до жена си сега, защото не мога да си представя какво е било за нея да премине през този процес”, казва той.

Скрито послание откриваме в тоалета на Меган Маркъл. Фигурата й вече е видимо изменена от бременността, затова и тя се е спряла на черна свободна рокля от Armani. Гривната й от Cartier се смята, че е била част от колекцията на принцеса Даяна или поне прилича на тази на Лейди Ди.