Бенедикт Къмбърбач стана баща за втори път

Актьорът Бенедикт Къмбърбач разкри, че е станал баща за втори път.

Бебето се е появило на бял свят в началото на март, но със съпругата му Софи Хънтър предпочели да разкрият новината едва сега. Това не изненада никого, тъй като звездата от “Игра на кодове” не обича да афишира с личния си живот. За връзката му с театралната режисьорка стана ясно, едва след като двамата се сгодиха, а по-късно се разбра, че тя вече е и бременна.

Новият наследник на фамилията отново е момче. Юнакът проплакъл в луксозната болница “Портланд” в Лондон. Двойката разкри, че кръстила сина си Хал – името на детето е вдъхновено от прякора на шекспировия герой Хенри Пети.

Бенедикт вече има едно момче – едногодишният Кристофър. “Вече основният ми приоритет през деня е да се прибера у дома след работа, да видя семейството си и да изкъпя сина си”, разкри преди време актьорът. Актьорът е категоричен, че бащинството е помогнало на кариерата му:

“Много хора, повечето от които жени, ми казаха, че бащинството може да повлияе върху кариерата ми. То действително оказва влияние, но в добрия смисъл. Знам, че що се отнася до кариерата ми, съм в привилегировано положение, но смятам, че всички, дори онези, които се сблъскват със сериозни предизвикателства, черпят духовни сили от децата си. Те вдъхновяват”, споделя Къмърбач.

Снимки: Profimedia