Бенедикт Къмбърбач ще става татко

Бенедикт Къмбърбач, нашумял у нас с ролята си на Шерлок Холмс в сериала на BBC “Шерлок” ще става баща за първи път. 

Новината идва само два месеца след годежа на актьора за театралната режисьорка Софи Хънтър, който двамата обявиха в началото на ноември. Бенедикт и Софи са заедно от началото на миналата година, но са приятели от дълго време. 
Пиарката на Къмбърбач потвърди, че двамата очакват първото си дете, след като медиите зад Океана започнаха да правят предположения, провокирани от визията на Софи на наградите на фестивала Палм Спрингс този уикенд. Британката, която откакто се появява подръка с Бен на червените килими прави доста голямо впечатление на модните критици, и този път избра красива рокля, дело на Just Cavalli. Силуетът обаче беше свободен и на моменти подчертаваше коремчето ѝ, което тя умело прикриваше със сребърен клъч. 
Според запознати, Бенедикт и Софи планират да се оженят през пролетта, след като приключи сезонът на наградите. Актьорът спечели любовта на критиците заради ролята си на математика Алън Тюринг в биографичния “Игра на кодове”, за която беше и номиниран за “Златен Глобус”, а се очаква и да получи номинация за “Оскар”. 
Снимки: Profimedia