И Бен Афлек бе замесен в секс скандал

След избухването на скандала с продуцента Харви Уайнстийн, стана ясно, че и Бен Афлек е бил не по-малко похотлив. Той опипал актрисата Хилари Бъртън по време на тяхно участие в шоу предаване.

Афлек използва социалната мрежа Twitter, за да осъди поведението на Уайнстийн, с когото е работел години наред. Той да заяви, че е натъжен и ядосан, че продуцентът е използвал позицията и властта си, за да упражнява сексуален тормоз над толкова много жени в продължение на десетилетия. Въпреки това, Бен бе обвинен от актрисата Роуз Макгауън, че от години е знаел за поведението на продуцента, но е премълчавал истината.

В този момент на Афлек му бе припомнено участие с актрисата Хилари Бъртън в тв шоу в телевизия TRL през 2003 г., където той я опипва по гърдите. “Изглежда всички са забравили този случай”, казва потребителят. “Аз не съм забравила”, отговори от своя страна потърпевшата Бъртън.

И макар поведението на Бен да не може да се сравнява с това на Уайнстийн, той се почувства задължен да се извини за поведението си спрямо Бъртън. “Поведението ми спрямо Хилари Бъртън беше неуместно, за което искрено се извинявам”, пише актьорът в Twitter.