Бен Афлек продължава напред

Двамата са се запознали на сценичната площадка на филма “Deep Water”.

Няколко седмици, след като Бен Афлек призна, че все още смята, че разводът му с Дженифър Гарнър е била най-голямата му грешка, новата му връзка стана публична.

Жената, която е откраднала сърцето му, е 31-годишната актриса Ана де Армас, чиято кариера наскоро процъфтя, когато стана следващото момиче на Бонд.

Тя се снима в ролята на Палома в последния филм на сагата за агент 007 – “No Time To Die”.

Зад кулисите на следващия филм с нейна роля “Deep Water” всъщност е пламнала искрата с Бен Афлек. Според източници на Us Weekly двамата са започнали да се срещат извън работните ангажименти малко след края на снимките.

Наскоро дори са били забелязани в Куба, откъдето е Ана. Вероятно отношенията им са станали достатъчно сериозни, щом актрисата запознала новия си приятел с родната си страна.

Бен Афлек наскоро разкри, че раздялата с бившата му съпруга Дженифър Гарнър според него е била една от най-големите му грешки, затова и за него е било толкова трудно да я преодолее.

Напрегната среща: Бен Афлек и Дженифър Гарнър

След развода си с нея той няколко пъти се опита да продължи напред с нови партньорки, но сред никоя от тях не е успял да открие любовта.

Припомняме, че двойката се ожени през 2005 година, а малко след като отбеляза 10-годишнината си, обявиха, че се развеждат.

Джей Ло още поддържа връзка с бившия си годеник Бен Афлек