Бен Афлек и Дженифър Гарнър са пред развод

Една от най-стабилните и любими двойки в Холивуд – Бен Афлек и Дженифър Гарнър са пред развод.

Двамата имат проблеми в брака от години, но нещата между тях са се обтегнали доста в последните месеци. Гарнър дори вече не искала да ходи на сеанси при брачен консултант, защото се отказала да работи върху взаимоотношенията им. Всичко идвало от факта, че Бен отново се е завърнал към един от пороците си – хазарта.

Когато Джен и Бен имат проблеми, те просто ги оставят ей така и живеят трудно. В даден момент се стига до временна раздяла, за да се успокои положението”, разкрива пред сп. OK! приятелка на актрисата.

Сигурен знак за проблеми в брака е и нежеланието на Афлек да бъде със съпругата си дори на рождения й ден, който бе преди месец. Тогава актьорът замина сам на пътешествие в Канада.

Според приближени на актьорите, те възнамеряват да обявят развода си около десетата си годиншнина от сватбата, която е на 29 юни. Двамата имат три деца – дъщерите Вайлет (9) и Серафина (6), и син Самюел (3). Освен, че ще трябва да се разбират за попечителството над децата си, актьорите ще трябва да разделят и семейното състояние, което възлиза на 150 млн. долара.

Снимки: Profimedia

Зодиите и развода: малко интересна статистика
Най-бързите бракове в Холивуд