Големите отсъстващи от сватбата на Бен Афлек и Джей Ло

Не всички очаквани присъстваха на сватба номер 2 за Бенифър. На събитието бяха петте деца на двойката, но американската преса съобщи за големия отсъстващ – Кейси Афлек, братът на Бен. Каква ли е причината, стояща зад липсата му?

Според източник, Кейси „за съжаление“ е имал неотложни родителски ангажименти. 47-годишният брат на Бен, сега е сгоден за Кейли Коуън и е баща на две деца, Индиана и Атикус.

В събота сутрин, само часове преди Бен Афлек и Джей Ло да си кажат заветното „Да“ отново, Кейси бе забелязан в Starbucks, Лос Анджелис. „Защо не си в Джорджия в момента, човече?“, попитаха го удивени папараците.

Той, видимо сънен, преди да си тръгне, казва нещо неразбираемо, което според фотографите е било: „Имам си други неща.“ Отношенията между братята досега са били добри и ще си останат такива.

По-малкият брат на Бен в действителност беше възпрепятстван от други ангажименти, но близостта със съпрузите не му остана чужда. „Струва си да чакаме за добри неща“ , написа той в Instagram, публикувайки снимка от миналото, която го изобразява с Бенифър. 

“Ето ги обратите, новите начала и търсенето на нови резерви от стари любови. Добре дошла в семейството. Пригответе се за истински трудности! Шегувам се. Джен, ти си скъпоценен камък. Наистина те обичаме толкова много”, написа още Кейси под поста си в социалните мрежи.

Инцидент на сватбата на Бен Афлек и Джей Ло

Само няколко часа преди церемонията, майката на Бен, г-жа Кристофър Ан Болд бе откарана в болница с линейка. Това се случва минути след като жената пада от пристана и си срязва крака. За щастие, раната не е сериозна и г-жа Болд се разминава само с няколко шева. Вероятно дори е присъствала на сватбата на сина си.

Вместо това е сигурно, че бившата съпруга на Бен Афлек, Дженифър Гарнър, липсва на събитието. Актрисата, от която Афлек има три деца, е имала съвсем различни ангажименти.

Тя бе забелязана да пазарува в Sam’s Club в Лос Анджелис. Снимките на папараците ни показват Гарнър щастлива и усмихната. Сякаш сватбата на бившия й съпруг не я засяга.

Въпреки множеството спекулации, ние пожелаваме на Бен Афлек и Джей Ло вечна и безгранична любов.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дженифър Лопес и Бен Афлек си казаха „Да“ отново

Hero Slider