Бен Афлек и Дженифър Гарнър най-сетне с бракоразводно споразумение

През последните три години двамата актьори така и не финализираха развода, но много скоро това ще се промени.

Напоследък животът на Бен Афлек е доста бурен. Актьорът се раздели с продуцентката на “Saturday Night Live” Линдзи Шукъс, след което откри любовта в лицето на 22-годишния модел на Playboy Шауна Секстън, а накрая влезе в клиника за рехабилитация заради дългогодишните си проблеми с алкохола. И проблемите не спират тук – когато излезе от клиниката, актьорът трябва да подпише бракоразводно споразумение с бившата си съпруга Дженифър Гарнър.

Тъй като твърде дълго двойката не предприемаше никакви действия по въпроса, съдът за малко не отмени делото им за развод. Очевидно актрисата е взела нещата в свои ръце и то само няколко дни след като именно тя закара бившия си съпруг в клиника за рехабилитация. Докато актьорът се лекува, беше оформено бракоразводното им споразумение, което определя как двамата ще разделят имотите си и кой ще получи попечителство над трите им деца.

Бен Афлек ще излезе от клиниката идния месец и се предполага, че след като подпише споразумението, двойката най-сетне ще се разведе и сагата ще приключи.