Бела Хадид и The Weeknd се разделиха

Моделът Бела Хадид се раздели с изпълнителя The Weeknd след година и половина връзка.

Двамата започват да се срещат през април 2015, след като Бела е помолена да бъде корица на албума на звездата Beauty Behind the Madness.

“Твърде трудно е да координират графиците си и в момента музикантът се е съсредоточил върху довършване на новия си албум и неговото промотиране”, разкрива приближен пред сп. People. “Двамата все още изпитват любов един към друг и ще си останат приятели.”

Бела и The Weeknd, чието истинско име е Абел Тесфайе, направиха първата си официална поява на червения килим по време на наградите “Грами” в началото на тази година. По-късно двамата се появиха ръка за ръка и на Met Gala.

В края на миналата година се появиха слухове, че изпълнителят е изневерил на своята приятелка не с едно, а с две момичета. Това се случило на парти, на което Бела не присъствала. “Той отиде на афтърпарти в частна къща в Лос Анджелис”, сподели по-късно свидетел на случката, докато разкри, че The Weeknd и момичетата флиртували през цялата вечер, след което заедно изчезнали в една от спалните.

След този случай, двойката по нищо не показа, че им е повлиял на отношенията. Дали обаче сега изневяра е истинската причина за тяхната раздяла, все още не е ясно.