Семейство Бекъм присъства на модното шоу на Виктория в Париж

За второто си модно шоу в Париж, Виктория Бекъм отново разчиташе на солидна подкрепа в лицето на своите най-близки хора. В петък, бившата спайска покани семейството си на първия ред на своето модно шоу, за да представи своята колекция есен/зима 2023/2024.

И тази година съпругът й Дейвид Бекъм, синовете им Бруклин и Круз, както и малката Харпър, заедно със снаха им Никола, пътуваха от Лондон, за да подкрепят певицата и моден дизайнер.

След като напуснаха хотела си в Париж поотделно, семейството се срещна във Вал дьо Грас във френската столица. Като истински баща, бившият футболист проявяваше грижи към най-близките си.

Когато шоуто приключи, Виктория Бекъм побърза да поздрави гостите си, преди да размени нежна целувка със съпруга си и да благодари на децата си. Прекрасен семеен миг, увековечен от фотографите…

„Нямаше да мога да направя всичко това без вас, обичам ви всички толкова много“, написа Виктория в Instagram, отбелязвайки и другия си син Ромео, единственият отсъстващ от събитието.

Какво се случва със слуховете за разногласия между Виктория Бекъм и Никола Пелц?

Ще сложи ли тази семейна среща край на слуховете за студена война в клана Бекъм?

Припомняме ви, че от август 2022 г. в пресата се говори, че Виктория и Никола „изобщо не се разбират и не си говорят“. Информацията се разпространи от американското списание „Page Six”.

А каква е причината? Всъщност се оказа, че това е сватбената рокля на Никола Пелц. Младата булка е планирала да носи тоалет, изцяло създаден от Виктория Бекъм, по време на сватбата й с Бруклин, но за съжаление това не се превръща в реалност. Дори напротив, тя носи булчинска рокля, дело на Valentino за най-запомнящия се ден в живота й.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Защо Никола Пелц иска втора сватба с Бруклин Бекъм?