Бекъм позират за френския VOGUE

Виктория Бекъм се превръща в главен редактор за празничния брой на VOGUE. 

Освен това дизайнерката краси корицата на списанието в компанията на съпруга си Дейвид, за пореден път доказвайки, че двамата са двойката с най-голямо влияние в модните среди. 
“Да бъда поканена за гост редактор в този специален коледен брой на VOGUE Paris е голяма чест за мен. Гордея се с фотосесията, която направихме с Еманюел Алт и нейния екип,” споделя Виктория. 
На страниците на списанието дизайнерката говори откровено за живота си и брака с Дейвид: “Имахме своите върхове и спадове във връзката си, но се гордеем един с друг,” казва тя. 
Освен това семейство Бекъм споделя личния си албум със семейни снимки, а Вики интервюира своя близък приятел – дизайнерът Валентино. 

Главната редакторка Еманюел разкрива, че са поверили броя на Виктория, заради дългогодишната им съвместна работа и впечатления: “Тя е жена, която за всички тези години ни доказа, че е точна противоположност на публичния си образ. Тя е импулсивна, със страхотно чувство за хумор, амбициозна. Перфекционист е и е посветена на работата си!”

Вижте част от специалната фотосесия, която семейство Бекъм засне за VOGUE!

Снимки: Vogue
Виктория Бекъм номинирана за Британските модни награди
Лейди Гага стана лице на Versace
Шоуто на Victoria’s Secret 2013