Бебето на Кейт с холивудски роднини

Все още нероденият наследник на Великобритания е в центъра на медийния интерес от няколко дни, тъй като всички с трепет очакват появата му. 

По последна информация терминът на Кейт Мидълтън беше този уикенд, но принцът и принцесата все още не бърза да се роди. През това време от сайта Find My Past са открили много далечни, но все пак доста интересни, родствени връзки на детето с част от холивудския елит. 
Find My Past се занимава с откриването на далечни и забравени родства, както и изготвянето на родословно дърво до най-малките детайли. Според тях кралското бебе ще е далечен родственик на Блу Айви Картър, дъщерята на Джей Зи и Бионсе, заради френското потекло на музикантите. 
Детето се пада 27-ми братовчед на децата на Анджелина Джоли и Брат Пит, 26-ти братовчед на трите деца на Селин Дион и 11-ти братовчед на децата на Дженифър Гарнър и Бен Афлек, както и 22-ри братовчед на децата на Ума Търман. 
“Винаги се е знаело, че между САЩ и Великобритания съществува специална връзка, а именно такъв е и случаят с холивудския елит и кралското семейство,” казва представител на сайта Find My Past. “Най-близката връзка, която намерихме, беше принцеса Даяна. Нейните предци са се заселили на източния бряг на САЩ и родствата им могат да бъдат проследени до наши дни. 
Снимка: Profimedia
Вдъхновяващият стил на бременната Кейт Мидълтън
Кейт Мидълтън изпрати писмо на фенка
Оформете косата си със секси мега обем