Бавачките на Джоли и Пит: Брад е добър баща

Дни след като стана ясно, че ФБР разследва Бард Пит, че е посегнал на едно от децата си, бавачките на фамилията заявиха, че той е добър баща.

Помощничките, които са се занимавали с възпитанието на децата на Брад и Анджелина преди да бъдат уволнени, са категорични, че поведението на подрастващите било непоносимо. По-големите момчета – Пакс и Мадокс, непрекъснато се биели и по никакъв начин не се вслушвали в родителите си. Една от бавачките дори разказва как Мадокс, който по това време бил на 9 години, взел бутилка вино от родителите си и се напил.

Подобна е ситуацията и при момичетата. Шайло и Захара също решавали споровете помежду си с помощта на юмруците. Друг момент, който възпитателите посочват е, когато Шайло заявила на Брад и Анджелина, че не иска вече да е момиче. Когато била на девет тя споделила, че като порасне ще си направи операция за смяна на пола. Най-голямото от биологичните деца за двойката, дори отказва да носи момичешки дрехи, както и да отговаря на името си. Тя искала всички да я наричат Джон.

Бившите детегледачки на холивудската двойка разкриват, че положението с възпитанието на децата съвсем се усложнило, след като Джоли съкратила броя им. Сега за децата се грижат не шест, а двама души.