Бащата на Джоли не присъствал на сватбата

Анджелина Джоли и Брад Пит се венчаха този уикенд на тайна церемония във Франция, докато Холивуд беше зает с наградите на MTV и наградите Emmy. 

Необезпокоявани от папараци, двойката успя да събере най-близките си роднини и познати на тържеството в шато Миравал. Според E! News списъкът с гостите не надвишавал 22-ма души. Бил и Джейн Пит, родителите на Брад, пристигнали от Щатите за събитието, а сестра му Джули, брат му Дъг и техните деца също се присъединили. 
Бащата на Анджелина обаче не присъствал на сватбата, въпреки че бил поканен. Той излезе с изявление пред медиите, в което казва: “Изглежда е била невероятна сватба. Трябва да е било много красиво, с децата им и всичко останало. Знам, че го направиха в уикенда на наградите Emmy, за да могат да се насладят на усамотението. Много съм щастлив за тях.”
Шестте деца на Брад и Анджи, които са заедно от девет години, имали активно участие в церемонията. Големите им синове Мадокс и Пакс завели булката до олтара, а пък Захара и Вивиан разпилели листенца от рози по пътеката, преди майка им да мине по нея. Шайло и Нокс били натоварени със задачата да поднесат пръстените на родителите си. 



Междувременно Джордж Клуни, който е много близък приятел на двойката, използва официално изявление, за да им честити женитбата. “Колко страхотно е това! Наистина съм щастлив за Брад и Анджи, и за цялото им семейство.” На самия Клуни също му предстои сватба. Скоро той ще се венчае за лондонската адвокатка Амал Аламудин.