Бащата на Бионсе съди вестник Sun

Британският вестник Сън наскоро публикува новината, че Бионсе е прекъснала всякакви връзки с баща си и той дори не е виждал Блу Айви. Сега Матю Ноулс ще съди таблоида, като твърди, че в материала няма истина.

Ноулс заявява, че списанието е поднесло по подвеждащ начин неговото изказване по повод бизнес раздялата с дъщеря му. Той беше неин мениджър до 2011 г. Тогава певицата коментира новината така: “Той ми е баща и го обичам страшно много. Разделяме пътищата си по бизнес причини.”
“Дъщеря ми и семейството ми са всичко за мен,” казва Матю. “Лъжите, разпространявани от британския Сън бяха болезнени за мен. Те прекрачиха границата, когато започнаха да пишат такива неща за семейството ми. Ще ги държа отговорни пред закона, защото това се случва прекалено често и на прекалено много хора.”
В статията, публикувана през месец март, Сън твърдят, че “бившият мениджър на Бионсе говори за пропастта в семейството му за пръв път” и “Матю Ноулс все още не е виждал внучката си, Блу Айви.” Вестникът продължава: “Въпреки че настоява, че решението да не работят заедно било взаимно, Матю е наранен, защото Бионсе го е изключила от живота си.”
Снимка: Profimedia
Рисковете да бъдеш… Кара Делевин
Робърт Патинсън е новото лице на Dior Homme
Оливия Палермо във фотосесия за Carrera y Carrera
Прически от червения килим, които избрахме за лятото