Бащата на Анджелина Джоли: Помолете се за тях

Новината за развода между Анджелина Джоли и Брад Пит успя да шокира всички, включително и бащата на актрисата – Джон Войт.

Той разкри, че е изключително натъжен от решението на дъщеря си да се раздели със съпруга си. “Това е много тъжно. Трябва да се е случило нещо много сериозно, за да вземе Анджи такова решение”, казва Джон Войт.

Актьорът заяви, че новината го е шокирала и предложи хората да се помолят за тях, пише Inside Edition. “Не зная какво е станало. Помолете се за тях”, каза той.

77-годишният баща, с когото Анджелина от години е в обтегнати отношения, не скри безпокойството си от състоянието на дъщеря си и на децата и изрази надежда скоро да ги види.

Джоли подаде молба за развод в понеделник, а като аргумент за раздялата е посочила “непреодолими различия”. Впоследствие стана ясно, че актрисата иска да се раздели с Брад заради негова афера с Марион Котияр, която продължава от две години и заради проблемите му с алкохола и наркотиците.

По време на баркоразводното дело Анджелина ще бъде представлявана от Лаура Васър, която защитаваше Джони Деп по време на развода му с Амбър Хърд. По данни на The Sun, Васър е един от най-опитните адвокати в Холивуд.