“Бързи и яростни” почетоха Пол Уокър с видео

Екипът на касовата продукция “Бързи и яростни” почете Пол Уокър със специално видео.

Актьорът загина при нелеп инцидент с автомобил миналата събота. Само за броени часове, след като клипът е публикуван на официалната страница на лентата във Facebook, той събра над 1 млн. харесвания и е споделен над 800 000 пъти.

Уокър почина по време на благотворително събитие в полза на основаната с негова помощ организация “Reach Out Worldwide”. Колата, управлявана от негов приятел, се блъска в дърво, след което пламва.

Според резултатите от аутопсията, Пол е починал от “комбинирания ефект на травматичните наранявания и изгарянията”, получени по време на автомобилната катастрофа.

Междувременно стана ясно, че звездата е бил не само изключителен професионалист, но и много щедър човек.

Преди години Пол станал свидетел как бившият ветеран от Ирак – Кайл и годеницата му Кристен искали да й купят зашеметяващ годежен пръстен в магазин в Санта Барбара. Цената от 9000 долара обаче му била непосилна и затова те решили да се откажат от бижуто.

Малко по-късно една от продавачките застигнала двойката и й връчила плик, в който бил пръстенът – подарък от Уокър. “И до ден днешен това е най-щедрото нещо, което някой е правил за мен” , казва Кристен.

Снимка: Profimedia


Вижте видеото тук: