Барбара Стрейзънд показа, че неустоима и на 74 години

Който си го може, си го може дори и на 74 години. Доказателство за това е Барбара Стрейзънд, която изгря на корицата на списание W.

Американската певица и актриса направи впечатляваща фотосесия. Тя изглежда видимо по-млада и във форма, за която могат да й завидят доста от младите й колежки. Барбара е снимана по риза, вратовръзка и обувки на високи токчета, който перфектно разкриват стегнатите й крака. На друга снимка носи блуза, високи ботуши тип чизми и палто.

В интервю за списанието тя признава, че мъжете изпитвали сериозни притеснения да я поканят на среща. “Запознах се със съпруга си Джеймс Бролин на “сляпа среща”. Очаквах брадат мъж, а той беше отрязал косата си много късо и беше без брада. Когато го видях го попитах “Кой ти направи тази ужасна прическа?”. По-късно той ми призна, че това е бил моментът, в който се е влюбил в мен”, споделя певицата.

Двамата са заедно от 20 години, а по-рано тази година отпразнуваха 18 г. от сватбата. Стрейзънд има още един брак. Между 1963 г. и 1971 г. тя е омъжена за актьора Елиът Гулд, от когото има син. Бролин пък има два предишни брака.

Вижте кадрите в галерията!