Барбара Палвин получи своите криле

Седем години след първото й шоу на Victoria’s Secret, Барбара Палвин най-сетне получи своите крила. Вече официално осъществи мечтата си да бъде “ангел”.

Барбара Палвин е в модната индустрия от ранна възраст, но винаги е мечтала да стигне до момента, в който ще стане ангел на Victoria’s Secret – и вече успя. Моделът сподели с феновете си, че е пазила това в тайна вече три месеца и най-сетне може да им каже новината.

Със сигурност не й беше лесно да стигне до този момент. Барбара започва работата си с марката още през 2012 година. От тогава е вървяла няколко пъти по подиума им и се е снимала за каталозите. Но до този момент не можеше да получи титлата, която е чакала от малка.

Някои смятат, че това е заради множеството критики, които получава от фенове за теглото си. От началото на кариерата си тя е имала проблем с това.

Барбара Палвин – “дебела” за фотосесии по бански?

Но днес разказва, че най-сетне се е преборила с комплекса си, свързан с това и точно навреме – преди да я потърсят от Victoria’s Secret. “Когато приех тялото си такова, каквото е, се почувствах много по-добре, дори по-здрава” коментира тя.

Добави, че веднага след този специален за нея момент се е обадила на приятеля си Дилан Спраус. Барбара разказва, че той винаги я е подкрепял и когато чул новината, й казал как винаги е знаел, че ще успее.

Когато съобщила на майка си пък и двете се разплакали.

Гаджето на Барбара Палвин чакал отговора й шест месеца

Барбара Палвин показа горещо тяло за Maxim