Българските звезди подкрепиха страдащите във Варна

Трагедията във Варна тази нощ обедини българските звезди.

Днес много от тях призоваха своите фенове да направят дарение, или да помогнат по какъвто и да е друг начин на пострадалите от потопа.

“Варна с вас сме, нека всички да пратим по един смс, за да помогнем на хората там!!!” – написа на стената си във фейсбук Сантра. Номера на дарителската кампания пуснаха на стената си и Д2, Калин Врачански, Михаела Филева Румънеца и Енчев, Николета Лозанова, фолк дивите Алисия и Андреа и други.

Венета Райкова също изказа своята съпричастност и пусна емоционален статус. “Варна, скърбя с вас! Мир на душите на загиналите от водната стихия!!! Не разбирам Господи, защо ни наказваш?!” – написа днес водещата на “Горещо”.

И Лео Бианки се присъедини с sms дарения към кампанията. Той написа в профила си: “Вие сте един супер народ с огромно сърце за една малка държава!!! Помагаме, помагаме!!! Аз го правя и продължавам да го правя!!!”.

Мишо Шамара, който е от Варна, пък директно определи среща на своите съграждани, които искат да помогнат на място като доброволци. Той ги призова да се съберат пред катедралата в града, но по-късно остана разочарован, че се появили едва 20 човека. “Варненци са най-нехуманните хора на света”, отсече рапърът, но все пак не престана да поства призиви да се изпращат есемеси за пострадалите.

След приливните дъждове в морската ни столица загинаха 10 души, а много продължават да са в бедствено положение. Припомняме ви, че всеки от вас може да дари по 1 лв. за страдащите с sms на номер 17 777 с текст “DMS Varna”.

Последните думи на известните личности
Джоли ще става гражданка на Намибия
Един супермодел, лице в лице с трагедията в Камбоджа

Променете живота си завинаги с мъдростите на Далай Лама