Българка участва в “Отмъщението”

Стелла Ангелова се казва българката, която се снима в хитовия сериал “Отмъщението”, който върви по Нова.

Българката има зад гърба си и други изяви в киното, телевизията и на денс сцената. Стелла живее отдавна в САЩ и се радва на внимание от страна на звездите. В интервю пред Нова ТВ българката споделя, че самата Мадона я е избрала за едно от световните си турнета. Стелла е била част и от турнетата на Рики Мартин. Ник от Backstreet Boys пък си падал по нея.

Професията ѝ на каскадьор обаче започва с филма “Ултравайълет” с Мила Йовович. Там нашето момиче прави финалната сцена на бой с мечове. “Аватар” и “Трансформърс 2” са други популярни заглавия, в които Стелла се е изявила. Неповторима за нея обаче остава емоцията, която е изпитала, когато Мерилин Менсън я запалва в ефир и гори около 30 секунди.


Стелла с Емили Ван Камп

Стелла е тренирала художествена гимнастика, има сертификат за фитнес инструктор, умее да си служи с огнестрелно оръжие и мечове, занимавала се е и с Крав Мага – израелски бойни изкуства. Въпреки атрактивните ѝ занимания и каскадьорските ѝ изяви, Стелла мечтае един ден да бъде сценарист, продуцент и режисьор на собствен филм.

Виж още:
Риана пак е с дълга коса
Джъстин Бийбър си татуира индианец