Бъдете като Нина Добрев по време на карантината

Пред списание Allure Добрев разказва как прекарва времето у дома сега – в тренировки, грижа за кожата и усвояването на нови хобита.

Въпреки че в началото на карантината Нина използвала свободното си време, за да релаксира, вече осъзнава, че има нужда да бъде активна, за да се чувства добре.

Затова и започнала да отделя повече време в четене, усвояване на нови хобита, грижа за красотата и тренировки.

Актрисата с български произход признава, че няма домашен фитнес, с какъвто много от звездите могат да се похвалят, затова прави главно упражнения със собственото си тегло или с това на наличните предмети – включително саксиите с цветя и дори кучето си.

Като много от нас Добрев отделя повече време, за да се погрижи за кожата си, а резултатите вече са налице. “Заради работата си често се налага да нося много тежък грим. Сега, когато не нанасям никакъв макияж, кожата ми се е изчистила значително”, споделя актрисата.

Въпреки това тя продължава да си слага поне малко количество грим всеки ден, за да си донесе доза самочувствие. Търси по-естествен краен ефект, като стъпките й са няколко – оформя веждите си, подчертава очите със спирала и структурира формата на лицето с цветен хайлайтър, който при нея функционира и като руж.