Аврил Лавин се завърна на музикалната сцена

След дългогодишно боледуване, певицата Аврил Лавин се завърна отново на музикалната сцена.

Тя се включи в концерт на бандата на бившия й съпруг Чад Крюгер – Nickelback в Лос Анджелис. Заедно с фен, избран случайно от публиката от китариста Райън Пийк, двамата изпяха култовата песен Rockstar. Пред почитателите си Аврил обеща да ги зарадва с нова музика.

През последните години певицата се оттегли от светлините на прожекторите, за да се лекува от лаймска болест. “Искам да благодаря на моите фенове за тяхното търпение. Завръщам се с нов албум и се надявам, че той ще бъде перфектен за вас!”, написа тя в социалните мрежи. Аврил призна, че тежката битка с болестта ще се отрази на творчеството й, като сред приоритетите й ще бъде и повишаването на информираността за нея.

Аврил Лавин заплака в ефир, говорейки за болестта си

Певицата минава този тежък период, благодарение на бившия си съпруг, който се грижи за нея докато тя е на легло в продължение на месеци. “Чувствах се все едно не мога да дишам, да говоря и да мърдам. Мислех, че умирам. Имаше моменти, в които не се бях къпала по цяла седмица, защото не можех да стана. Чувствах се все едно някой е изсмукал живота ми”, споделя по-късно Лавин.