Аврил Лавин и Tyga са новата звездна двойка

Истината е, че дори нямахме възможност да обявим, че Аврил Лавин отскоро е необвързана, тъй като тя вече излиза с друга знаменитост. Изненадващо или не, това е рапърът Tyga.

Припомняме ви, че той бе първото публично гадже на Кайли Дженър, както и основната причина за омразата  между семейство Кардашиян-Дженър и бившата му Blac Chyna.

Далеч от тези семейни драми, Аврил Лавин и Tyga побързаха да споделят, че са просто „страхотни приятели“. Въпреки това, любовните истории в Холивуд са ни научили на едно, а именно да сме предпазливи към този тип оправдания, защото винаги има нещо, което се случва зад кадър.

Звездите бяха забелязани преди няколко седмици да вечерят заедно в прочутия ресторант Nobu в Лос Анджелис, докато разменят прегръдки и нежни погледи. След това двамата се срещнаха отново, по случай Седмицата на модата в Париж, на партито, организирано от Леонардо ди Каприо в Kukù, като дори си тръгнаха заедно от събитието.

И това не е всичко, те бяха заснети да се целуват на парти, организирано от Хънтър Шафер.

Аврил Лавин и Tyga наистина са двойка

И най-хубавото е, че споменът, който имаме за певицата, съвпада идеално с настоящия й образ. Явно Tyga е на същото мнение.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Аврил Лавин се раделя с Мод Сън