Ася Капчикова с коренна промяна във визията

Ася Капчикова направи доста смела промяна във визията си. Плеймейтката е променила прическата си.

Блондинката е заложила на така актуалните в последно време плитчици и смеем да кажем, че много й отиват. Ася се е решила на смелата стъпка заради ново свое начинание. Оказа се, че бившата изгора на рапъра Криско влиза в риалити формата “Фермата”.

Една от причините да участвам във Фермата, е че искам да покажа, че не всички красиви и известни жени са “кифли”, който мислят само за грим и нощен живот. Аз съм патриот, обичам и уважавам български традиции, и възможността, да прекарам време в изучаването и практикуването им е истинско щастие за мен”, обяснява Ася.

Тя разкрива, че вече има опит с ежедневието в провинцията. “Аз съм мъжко момиче. Не капризнича и селският живот не ми е чужд. Като малка прекарвах летата при баба и дядо, и съм им помагала в много неща, като сушене на сено, копаене на картофи, доене на крави и т.н. Затова и нямам никакви страхове относно участието си във “Фермата”, обмислила съм решението си”, изненадващо разкрива Ася, а ние нямаме търпение да я видим сред животните във “Фермата”.

Няколко дни преди да вземе участие в риалити формата, плеймейтката ще замине при Хю Хефнър. Тя ще бъде специален гост на партито на създателя на “Плейбой”. Ася е първата българка, която ще посети Playboy Mansion в Лос Анджелис за легендарното Playboy Midsummer Night’s Dream Party. А ние съвсем скоро очакваме кадри от това събитие, които да споделим с вас!