ASOS даряват 100% от печалбите си от червила в подкрепа на жените, болни от рак

Avon UK също се включва с дарение.

На 29 юли отбелязваме Деня на червилата – един неособено голям празник, който много хора биха сметнали за излишен. Но благодарение на него се роди една прекрасна колаборация между ASOS, Avon UK и “Look Good Feel Better” – организация, която се е заела с целта да се грижи за физическото и емоционалното благосъстояние на болните от рак.

Неправителствената организация осигурява перуки, грижа за кожата и ноктите и всякакви продукти, които една жена, която се бори с тежката болест, би имала нужда, за да си върне увереността.

В четвъртък печалбата от всички продажби на червила, които ASOS осъществи на сайта си, ще бъде дарена в подкрепа на каузата.

“В уъркшопите за красота на Look GoodFeel Better, разработени за пациентите, болни от рак, те виждат от първо лице позитивната промяна, която едно червило може да направи, като завърши визията и позволи на пациента да се изправи срещу рака с увереност. Те смятат, че всеки има правото да се чувства уверен в себе си и външния си вид при всяко обстоятелство”, пише в прессъобщение по темата.