Аштън и Мила показаха бебето

Само дни след раждането, Аштън Кътчър и Мила Кунис показаха своята малка дъщеря.

Типично в свой стил, актьорската двойка се пошегува със своите фенове. В своя сайт Аштън публикува няколко снимки на различни бебета и на две животни, като остави феновете сами да разберат кое точно е неговото дете. “Едно от тези е бебето на Мила и Аштън… и неговото име е Уайът”.

“С Мила посрещнахме малката Уайът Изабел Къчър на белия свят. Нека животът й бъде изпълнен с чудеса, любов, смях, здраве, щастие, любопитство и лично пространство”, допълва актьорът в сайта си.

По-късно на страницата си във Facebook, щастливият татко даде и линк за тези, които не следят сайта му.

“Ето снимка на нашето бебче, е поне на една от снимките е то. И може ли хеликоптерът да спре да кръжи над къщата ни, все пак вътре спи бебе! Тя е толкова сладка! Можете ли да познаете кое е нашето, всъщност има ли значение? Всички бебета са сладки”, написа Аштън.

Актьорите започнаха връзка през пролетта на 2012 г., като обаче предпочетоха да не я афишират. Кътчър се разведе официално с Деми Мур през ноември 2013 г. Двамата се разделиха още през 2011 г. след 6-годишен брак, но бракоразводният процес продължи цели 2 години, заради разногласия около подялбата на общото имущество.