Ашли Греъм разказва за раждането си у дома

Супермоделът Ашли Греъм не е като другите майки – когато усетила първите контракции, решила да отиде на йога.

Ашли Греъм и съпругът й Джъстин Ървин за първи път показват сина си пред камерата, разкривайки името му и детайлите около раждането в новото видео в канала на модела.

Двамата са избрали да посрещнат детето си у дома, с надуваем басейн в хола.

Въпреки че терминът й е бил на 11 януари, бебето се появило чак седмица по-късно. Затова пък Ашли и Джъстин решили да си направят кратка екскурзия, на която за последно да се насладят на времето си заедно преди появата на бебето. И двамата споделят, че точно това им помогнало истински да осъзнаят каква голяма промяна предстои в живота им и преживяването ги сближило още повече.

Ашли Греъм чупи и последното табу за бременността и голотата

В деня на раждането, Ашли усетила първите контракции още със ставането от леглото, но въпреки това не се отказала от плановете си за деня – с Джъстин отишли да закусят в ресторант, а след това тя дори отишла на урок по йога.

Само след 15 минути разтягания силните контракции се появили и 5-часовото раждане започнало. Греъм през сълзи разказва за първия момент, в който тя и съпругът й са видели бебето и са могли да го прегърнат.

Бюти рутината на Ашли Греъм в последните месеци от бременността й

В края на видеото двойката разкрива и името на бебето, когато го показват за първи път пред камерата – малкият се казва Айзък Менелик Джовани Ървин.

Popular